08 martie 2016

Potluck raw și vegan pentru părinți și copii


Obiceiurile alimentare se formează din copilărie. Pe măsură ce copiii cresc, este tot mai greu pentru părinți să-i dezobișnuiască de prea multe dulciuri, de mâncarea prea sărată, prea procesată, de sucurile acidulate și colorate.
Vrei să gătești sănătos pentru tine și familia ta dar nu stii ce anume și cum, nu știi de unde să cumperi anumite ingrediente, vrei să afli mici secrete din bucătărie, vrei să cunoști oameni noi și să te simți bine? atunci vino împreună cu copilul/nepotul la ceainăria Ceai et Caetera, str Latină nr. 15, în data de 10 martie, ora 18:30. Atât cei mici, dar și cei mari vor avea ocazia să guste preparate delicioase, sănătoase și ușor de făcut.
Ce trebuie să faci pentru a putea participa la eveniment:
1. Aduci un preparat raw sau vegan (cam 3 porții)
2. Comanzi din meniul ceainăriei un ceai, fresh sau limonadă, în semn de mulțumire pentru găzduire.
Recomand să  aduceți preparate simple, ușoare, atractive pentru cei mici. Pentru că unii copii sunt alergici la anumite alimente, vă rog să scrieți pe o hârtie toate ingredientele preparatului pe care îl aduceți.
Înscrierile se fac la adresa de e-mail ramona.chivereanu@gmail.com

 Vă așteptăm  cu drag!
 Ramona Chivereanu și Daniela Teposu


Cum a fost? fain tare, ca de fiecare dată. Am mâncat preparate foarte gustoase, am povestit, a fost multă energie, veselie și gălăgie. Din meniul serii: supă  cremă de sfeclă roșie cu smântână de ovăz și hrean, pate de linte și nuci pe felii de castravete și ardei, biscuiți cu migdale, batoane de cocos, rulada cu ciocolată, biscuiți vegani, sirop de trandafiri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...