14 august 2011

Ciuperci umplute

Ingrediente:
  • 1 cană caju hidratat 12 ore
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 roşii
  • 2 bucaţi de roşii în ulei
  • 2 linguri apă
  • 1 lingură ulei
  • 2 linguri suc de lime
  • 1 legătură de mărar
  • 8 ciuperci champignon
Am pus în blender ingredientele (cu excepţia ultimelor două) şi le-am mixat până s-au transformat în cremă. Am tocat mărarul şi l-am amestecat cu crema şi apoi am umplut ciupercile.

4 comentarii:

  1. Ramona, rosiile in ulei sunt rosii deshidratate in ulei? Care este proportia, ce fel de ulei folosesti si unde le depozitezi? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Simona- sunt rosii uscate si pastrate in ulei, dar nu sunt facute de mine, eu le cumpar din Kaufland, la raftul cu bulion sunt si aceste borcanele.

    RăspundețiȘtergere
  3. ramona,ce blender si ce robot ai?ce marca?de unde?mersi.

    RăspundețiȘtergere
  4. De la Domo si asa arata
    http://www.philips.ro/c/produse-alimentare-procesor-si-amestecul/aluminium-collection-1000-w-hr7775_00/prd?retailStoreStatus=true&country=RO&catalogType=CONSUMER&language=ro&onlineStoreStatus=false&stores=true&proxybuster=3D1B52686E5106BC7ECF7E51D7DA02D1.app101-drp2

    RăspundețiȘtergere

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...